08 май 2019

Бял див кестен


Цветето на мисълта

" За тези, които не могат да спрат мисли, идеи и аргументи да навлизат в съзнанието им. Обикновено това се случва, когато интересът към конкретния момент не е достатъчно силен да запълни съзнанието им. Угрижените мисли остават или се завръщат, ако за момент биват изхвърлени от ума. Те кръжат отново и отново и ги измъчват."  Едуард Бах


№ 35 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с душевното спокойствие и прозорливостта. За хора, които имат извънредно силен умствен процес, който е взел надмощие над всички останали аспекти на личността. Нежелани мисли и картини непрекъснато напират в съзнанието ти и не можеш да ги изключиш. Превърташ отново и отново в ума си разговорът от днес, сещаш се какво е можело да кажеш и продължаваш да анализираш. Вътрешно мислиш за едни и същи проблеми и не успяваш да стигнеш до решение, но пък продължаваш да ги мислиш, разяждат ума ти. Хора в това състояние споделят, че са били толкова заети с вътрешни диалози, че без малко да се блъснат в стълба пред тях. Не чуват, когато някой ги заговори, отново поради умствената хиперактивност.


Такива хора трудно заспиват вечер, не успяват да изключат кръжащите мисли в главата, успеят ли, вечер се събуждат и продължават...  Страдат от често главоболие, предимно в челото над очите. Понякога скърцат със зъби. Имат накъсана реч, защото не успяват да подредят мислите в главата си и да се изкажат.
"Само да можех да изключа тези мисли!"
Есенцията Бял див кестен помага да се подреди целия този мощен поток от мисли и картини. Човек  успява да се успокои и да използва целенасочено впечатляващия умствен капацитет, който притежава. Подобрява се концентрацията и можеш да работиш конструктивно с ума си. Решенията идват сякаш от само себе си, от вътрешното ти спокойствие. Направляваш мислите!

Снимка: мрежата

Ако си от хората с подобни мисли и извънредно силен ум, не се колебай да приемаш тази есенция. От ментална въртележка води до спокойствие на ума!



Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva