21 май 2019

Саркофай


Цветето на интуицията

"Недостатъчно уверени в себе си са, за да вземат самостоятелно решение. Непрекъснато търсят съвет от останалите, но често биват насочвани в грешна посока."   Едуард Бах

№ 5 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с вътрешната увереност и интуицията. Това са хора, които винаги търсят съвет от останалите, защото са изключително неуверени в себе си. Не вярват в собствената си интуиция и преценка. Доверяват се на чуждото мнение. Имат склонност към подражание, както към стила на обличане, така и на маниерите и поведението на човека, когото са си избрали да следват. Бъбриви са, често скачат от тема на тема. Губят мисълта си. Задават много въпроси: "Ти как би постъпил на мое място?", "Правилно ли го направих?", "Дали не прекалих?", "А ти какво би направил на мое място?", " Да напусна ли?" и т.н.

Имат нужда от одобрение и потвърждение, че постъпват правилно, затова правят неща, които са нетипични за тях. Препоръчва се при хора, които силно се привързват към образ (известна личност), идол. Дори се влюбват. Това често се случва при тинейджъри.


Есенцията Саркофай дава импулсите да отстояваш себе си, да създаваш бързо собствено мнение, да се довериш на вътрешния си глас. Дава решителност и способност да отстояваш собственото си мнение. Решаваш сам!






Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva