15 април 2019

Джанка

Цветето на спокойствието


"За тези, които се страхуват да не загубят здравия си разум и да направят ужасни неща, които не искат да правят. Но все пак, като се замислят имат желание да ги направят. "  -  Едуард Бах


№ 6 в системата на д-р Бах.
За хора, които са свръх напрегнати. Предпочитат да не говорят за чувствата си. Владеят се и се контролират. Човек в това състояние е всичко останало, но не и спокоен.
В това състояние човек може да се чувства сякаш ще загуби ума си или ще „експлодира“. Мнозина се страхуват, че ще извършат акт на насилие. Други споделят мисли за самоубийство. Никога не предприемат подобни действия, но имат желанието да го направят. Нервите им са опънати до скъсване. Собственият ужас на човека, че тъмните мисли могат да доведат до тъмни действия, ги кара да се опитват да свалят и потискат всички подобни мисли. Имат усещане за свиване (топка застанала в стомаха), треперене.
Страхуват се от извънземни, от висши сили и от полудяване. Обидчиви.



Джанката се е доказа и при деца, които вечер се подмокрят в леглото. През деня те толкова силно контролират страховете си, че чак нощем, когато липсва съзнателен контрол над тялото, освобождават насъбралото се напрежение чрез спонтанно изпускане.
Есенцията дава енергия да подредим чувствата и емоциите вътре в себе си. Влиза на подсъзнателно ниво. Отпуска напрежението. Дава сила, енергия и способност да говориш спокойно за чувствата си. Придобиваш смелост, сила и самообладание.
Джанката ни помага да се справим с всекидневния стрес (както на работното място, така и у дома). При проблеми с партньора, когато напрежението се натрупва дни наред и разговорът изглежда невъзможен, есенцията ни помага да изкажем навреме негодуванието си и да изразим лошото си настроение, преди да сме започнали да хвърляме чаши и чинии. Добиваш спокойствие и смелост. От свръхнапрежение до отпускане. 


Снимка: мрежата

Ако сте в състояние на напрегнатост и се страхувате да не загубите контрол, не се колебайте да се свържете с мен. Джанката е най-често използваната моно-есенция, която повишава честотата на вибрация в човешкото тяло!




Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva