15 април 2019

Трепетлика


Цветето на психичните сили



№2 в системата на д-р Бах.
Трепетликата е свързана с душевния потенциал на чувствителността. За хора, които са много чувствителни, лесно се разплакват, трудно се доверяват. Обхванати са от необясними и неясни страхове, без контретна причина и обяснение. Изпитват безпокойство, имат смътно предчувтсвие, че нещо лошо ще се случи. Страхуват се да разкажат и споделят страховете си, притесняват се, че другите ще ги помислят за луди и предпочитат да не говорят. Лесно и внезапно изпадат в паника и това може да се случи както, когато са сами, така и когато са в компания. 


Темите за паранормални явления ги вълнуват и силно притесняват, дори и да е само слух, те се страхуват. Суеверни. Страхът ги сковава, често ги побиват тръпки. Губят представа кое е реално и кое е илюзия, чувстват се като "омагьосани". Сънуват кошмари, получават сърцебиене. Събуждат се вечер, не помнят съня си, но им остава чувството за нещо лошо. Трудно заспиват след това. Понякога ходят на сън.
Това са хора с ирационални страхове - страхуват се от нещо, което не са преживели. Това са хора емпати, които усещат енергията на другите, попиват чувствата им. Те често се губят в колективния страх. Страхуват се от тъмното.
Това състояние често се среща при децата, те отказват да спят на тъмно. Особено тези, които са плашени като малки, на които са насадени страхове!

Приемайки Трепетлика, хората усещат как страховете намаляват, вътрешната им увереност се засилва. Приемат чувствителността като подарък. Вървят с доверие напред, чувстват се по-защитени и силни.




Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva