23 юли 2019

Прещип


Цветето на надеждата

"За тези, които са изпаднали в безнадеждно положение. Те са се предали, така че няма какво повече да бъде направено за тях.
За да угодят на близките си, те могат да опитат различни лечения, като същевременно ги уверяват, че надеждата за подобрение е много малка."   Едуард Бах



№ 13 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с надеждата!
За хора, които са се предали! Вътрешно са уморени, разочаровани и тотално отхвърлили всякаква надежда. Отчаяни, примирени, безнадеждни, липсва им сила да опитат отново. За хора е много тежки депресии. Не могат да си представят положителната промяна. Не могат да се осмелят да се надяват, че ситуацията може да се промени. Потънали и предали се. За състоянието Прещип винаги има причина. 





Ако имате подобни усещания на апатия, примирение, но без причина - тогава подходяща есенция е ШипкаЕсенцията Прещип дава нежните вибрации на надеждата. Човек започва да изплува и да осъзнава, че никога не е прекалено късно да промени нещо в живота си. Успява да си представи, че някак може да продължи и в положителна посока. Дава нежни импулси да се изправят срещу предизвикателствата и да осъзнаят, че този болезнен опит е най-голeмия учител, който ги кара да направят промяна в поведението и им дава сила на характера.
 



Снимка: мрежата

Не чакайте изцеление някъде отвън, то идва отвътре!





Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva