27 ноември 2020

Пренареждане на Матрицата

 

„ Да бъде човек духовно здрав, това подразбира здрави и устойчиви чувства.“

Петър Дънов

 
Снимка: мрежата

Пренареждане на матрицата е нежна и в същото време задълбочена техника, която ни дава възможност да се освободим от травматичните случки и от ограничаващите ни негативни вярвания. Това е техника от енергийната психология с изключителен позитивен ефект върху нашето психо-емоционално и физическо състояние.

Най-общо казано представлява водена медитация, в която се връщаме назад към миналото ни "Аз", което е преживяло стрес и го освобождаваме от този емоционален товар. Нежен, безопасен и ефективен метод, с който чувствително подобряваме качеството си на живот. 


Снимка: мрежата

Изграден е върху няколко основни принципа. Първият от тях е теорията на квантовата физика, според която всички сме свързани чрез общо енергийно поле, известно като „Полето“ или като „Матрицата“. Нашите най-големи изпитания и запомнящи се преживявания в живота се съхраняват като картини там под формата на енергийни съзнателни холограми. С помощта на метода можем да взаимодействаме с тези спомени и да ги променяме с по-подходящи и благоприятни за нас. 

След създаването на новите картини в полето, започваме да привличане нови събития и преживявания в живота си, като това се отразява на нашето здраве, щастие и благополучие в настоящия момент.


Снимка: мрежата



Всеки проблем в живота ни, било то болка, болест или проблем във взаимоотношенията, се свежда до негативни убеждения. Всички вярвания са образувани от утробата до 6-тата година. Според това, което ни се е случило, ние започваме да се възприемаме като късметлия или неудачник, като жертва или победител, като добър или лош и т.н. Тези наши убеждения ни карат да се държим, мислим и действаме по определен начин. Чрез действията си и не само, ние излъчваме енергия, която се улавя от другите. По този начин привличаме ситуации, които да затвърждават нашите вярвания. Привличаме това, което излъчваме. Това, което валидираме, става истина за нас.

За щастие тези убеждения (програми) могат да бъдат променени.



Снимка: мрежата

Панически атаки, депресия, фобии, хранителни разтройства, високо кръвно, може да се повлияят и алергии, и много други. НО! Зависи от човека и неговата ангажираност към процеса. Той трябва да поеме отговорност за собственото си здраве. Често това е дълго пътешествие. Ние терапевтите можем да дадем подкрепата, методите и ключетата за справяне с проблема, но клиентът трябва да бъде готов да извърви Пътят.



Снимка: мрежат



Голяма част от хората са научени да вярват, че хапчетата ги лекуват и не вярват, че сами биха могли, най-малкото, да улеснят процеса по оздравяване. Искат без да полагат усилия да получат резултати. Отказват да приемат връзката тяло-ум. За тях тялото е една машина, която се лекува само с лекарства.
Трудно е да разберат, че промяната в живота идва от изцелението, което е процес. И човекът е този, който изцелява себе си. Това първо става с преодоляването на първичното желание да получим бързо и магическо хапче, да осъзнаем, че всеки сам е отговорен за това, което му се случва. От там нататък терапевтът помага в процеса.


Снимка: мрежата



Пренареждане на матрицата работи - вярваме или не. 
Отработвайки спомен по спомен, преодолявайки травмите и негативните вярвания свързани с тях, животът ни драстично се подобрява!

Промени живота си сега!






Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva