18 юли 2019

Тинтява


Цветето на вярата


Снимка: личен архив


"За тези, които лесно се обезкуражават. Те могат да напредват добре във всекидневието, малки препятствия по пътя обаче ги карат да се съмняват и обезсърчават."   Едуард Бах


№ 12 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с вярата!
За хора, които са скептични и мнителни. Лесно се обезсърчават, започват да виждат нещата от лоша страна и при най-малкия неуспех. Бързо се разочароват и са готови да се откажат. Винаги първо се съмняват, изказват опасенията си, реагират скептично! Дори и всичко да се е развило добре, хората в състояние Тинтява, започват да си представят какво лошо е можело да се случи. Това е тежко състояние, в което винаги са недоволни или нещо не им харесва. Оптимизма не им е в природата. За тях чашата никога не е наполовина пълна , а напротив!



Есенцията помага много при депресивно лошо настроение. Когато човек се чувства обезсърчен. На деца, които лесно се обезкуражават в училище при неуспех и не искат да се подложат на следващо изпитание.
Тинтявата помага да събереш смелост и да опиташ. Дава непоколебима вярва, че всичко ще се подреди по най-добрия начин. Знаеш, че всеки проблем има решение! Придобиваш вътрешно усещане за доверие към съдбата и към по-висшия план. Оптимистично настроен си!  
От съмнение ... до изпълване с вяра!







Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva