31 юли 2019

Бряст


Цветето на отговорността

"За тези, които вършат добре работата си, които следват призванието на живота си и се надяват да направят нещо важно в полза на човечеството. Понякога могат да изпаднат в депресия, когато чувстват, че задачата, която са поели, е прекалено трудна и не е в техните възможности."   Едуард Бах


№ 11 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с отговорността. За прекалено отговорни хора, които обичат да работят и са се захванали с много задачи на различни фронтове. Това да хора лидери и перфекционисти, които държат да свършат всичко сами. Поставили са си високи цели и се пресилват за да бъдат на ниво и да не разочароват никой. Попадат в ситуации и задачи, които изведнъж стават неимоверно много. Разбира се, те се опитват да свършат всичко! Забравят, че и те имат лични потребности. Идва момент, в който внезапно се чувстват прегазени от задачите си. Прекалено изтощени за да успеят с всичко, което трябва. Започват да се съмняват в способностите си, не знаят дали ще се справят.



Есенцията Бряст им помага да се съвземат, да придобият доверие в себе си, че ще се справят отново. Осъзнават отговорността, която носят към самите себе си. Могат да преценят колко задачи да поемат и кои от тях да оставят на другите.





Снимка: личен архив

За Вас отговорни и работливи хора,
Бряста Ви дава сили в момент, 
в който се чувствате слаби! 
Оставете се да получите помощ! 


   


Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva