01 август 2019

Дива ябълка


Цветето на изчистването

"Това е лек за пречистване за тези, които чувстват, че нещо ги е замърсило. Често това е нещо незначително, в други случаи може да е по-сериозна болест, която бива пренебрегната на фона на това, върху което се концентрират. И в двата случая са загрижени да се отърват от нещо определено, което заема първо място в съзнанието им. То е толкова основно за тях, че трябва да бъде лекувано. Ако лечението се провали, те се обезверяват. Този лек изчиства рани, ако човек вярва, че някаква отрова е проникнала в тялото му и трябва да бъде отстранена."   Едуард Бах


№ 10 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с реда, чистотата и съвършенството.  Подходяща есенция за хората, които знаят кое къде трябва да стои в пространството. Имат точна визия за заобикалящата ги среда. Всичко трябва да бъде безупречно. Оглеждат всичко в детайли и ако някоя дреболия не е на мястото си, те не биха могли да продължат работата си преди да я наместят. Фокусират се върху дребните неща и губят по-голямата картина. Имат мания за ред, чистота и симетрия. Отдават прекалено голямо значение на хигиената. Често се чувстват мръсни (външно или вътрешно), грешни или опетнени. Непрекъснато мият ръцете си. Някои от тях се страхуват от насекоми, бактерии, болести, развалена храна, мръсна тоалетна, медикаменти и други. Понякога изпадат в крайност и се отвращават от  плътски прояви, ласки, секрети и не позволяват да бъдат целувани.



Мили хора, знам, че това ви пречи. Дивата ябълка ще разтвори чувството за замърсяване. Помага да осъзнаете, че в реалността няма перфектен ред, защото всичко постоянно се променя. Помага при диети за отслабване като подпомага очистителните процеси на физическо и психическо ниво, прави процеса по-лесен.


Снимка: мрежата

Вече е по-лесно да виждаш кое е важно и кое не!
Приемаш се такъв, какъвто си!
Чувстваш се добре! 




Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva