10 август 2019

Джел


Цветето на сърцето

"За тези, които от време на време изпитват ревност, завист, желание за отмъщение, подозрение, различни форми на раздразнение. Вътре в себе си могат да страдат много силно, но често липсва истинска причина за това."   Едуард Бах



№ 15 в системата на д-р Бах. Тази есенция е свързана с отваряне на сърцето и божествената любов. Човек в отрицателно състояние на Джел се чувства неразбран, отделен, трудно разбран, с наранени чувства. Може да изпита гняв, омраза, ревност, ярост, завист. Лесна раздразнимост, заядливост, мнителност и подозрителност. Това са и основните причини за негативните събития в живота на хората. Личността е много раздразнителна и избухлива, силно емоционална и губи контрол над себе си. Често тези хора са познали малко от любовта и затова са затворили сърцата си за външния свят. Те вътрешно страдат. 



Не отричайте тези чувства. Всеки, който живее на Земята, рано или късно ги изпитва. Приемайки есенцията Джел човек става по-мек. Успява да усети любовта, отваряйки сърцето си. Подхожда към хората с доброта и разбиране. Радва се от сърце на успехите на другите, излъчва добронамереност и топлина. Чувства се щастлив!
Душевният потенциал на Джела е състоянието, към което всеки трябва да се стреми! Това е есенцията, която може да победи омразата!





Почувствай радостта още сега!






Свържи се с мен:
e-mail: tdicheva@gmail.com
facebook: ted.dicheva